vergelijk, kies en maak een afspraak
Tommy's garage

Tommy's garage - Heemstede

12 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Dit bedrijf levert merkbare service ,
Zij repareren nog dan direct een onderdeel te vervangen.
Je voelt je hier op je gemak en het zijn eerlijke mannen.
Zeker een aanrader om daar je auto in reperatie te geven.
Geplaatst door op 22 dec. 2021 19:24
2 van de 2
Al meer dan tien jaar klant bij Tommy. Top bedrijf eerlijk en vakkundig!
Geplaatst door op 13 nov. 2017 10:40
2 van de 2
Ik zelf heb een bedrijf waar we revisie van motoren cilinderkop vlakken boot motoren op locatie repareren enz enz. Ik heb mijn moeder na ze mijn vader is verloren en een probleem had bij de susuki dealer kunnen overhalen om bij tommy en jan (tommy's garage} haar auto te laten onderhouden. Vrouw van 80 jaar. Ze vertelde mij na de switch dat veel eerder had moeten doen!!! Reden was zij ze eerlijk tijd nemen uitleg en persoonlijk ontvangst geen muur tussen balie en werkplaats. Alles wordt netjes goed en prijs tech gedaan. Dus zeker een goed bedrijf!!!!!!! ANDERS ZOU IK MIJN MOEDER ER NIET ALLEEN HEEN STUREN!!!!!!! Groet Gijs
Geplaatst door op 13 jun. 2017 23:49
2 van de 2
Aardige jongens werken goed en snel mijn opeltje agila was al een oudje maar werd vakkundig nagekeken,,, na een kop choco en een petje ging ik met een tevreden gevoel weer naar huis !! Tot volgend jaar tommy
Geplaatst door op 6 dec. 2016 9:24
2 van de 2
Kom er al jaren en zal dat ook blijven doen. Heb veel vertrouwen in de jongens. Even meekijken en ook onder de auto doorlopen is nooit een probleem. Advies en een goede prijs maken mij een tevreden klant.
Geplaatst door op 26 sep. 2016 19:49
1 van de 2
Was op aanbeveling hier terecht gekomen met mijn Grand Marquis. Voor groot onderhoud, APK, reparatie verwarming en een lekkende koppakking. Dacht dat ik met een Amerikaan hier goed zat, maar achteraf gezien veel tijd en onkosten en nog steeds geen werkende verwarming en veel onduidelijkheid over wat ze nu wel of niet hadden gedaan. Zo was niet bekend welke olie er in de versnellingsbak was gegaan (terwijl dat nauw luistert), kon een probleem met de rem niet opgelost worden, kon de verwarming niet gemaakt worden en werd de lekkende koppakking afgedaan met "dat is een kettinkje wat rammelt, daar kunnen deze motoren heel oud mee worden". (ik geloofde het ook nog)

Bijna 1300 euro verder naar een andere garage gegaan.
Daar niets gezegd over de koppakking en het eerste wat ze daar opmerken was dat die lekt.. De verwarming hadden ze binnen een dag gemaakt en ook de problemen met de rem waren snel opgelost.

Voor mij was Tommy's garage dus eenmalig.
Geplaatst door op 24 jul. 2016 14:12
2 van de 2
Gewoon echt goed! Niet zomaar vervangen maar repareren. Waar vind je dat nog. Zeer gast vriendelijk en vakkundig. Ik stuur al mijn vrienden naar Tommyś. Top!
Geplaatst door op 28 sep. 2015 13:06
2 van de 2
Mijn zoon is goed behandeld. Tijdens het wachten zijn de winterbanden geplaatst, en nog goedkoper dan was afgesproken.
Geplaatst door op 14 jan. 2014 13:46
2 van de 2
Vriendelijk geholpen, klant gericht, zeker aan te bevelen, klein bedrijf.
Geplaatst door op 31 aug. 2013 7:22
2 van de 2
Wat een (h)eerlijk en vriendelijke garage bedrijf. Geen nonsens maar gewoon er voor de klant staan. Zeker aan te raden!
Geplaatst door op 13 jul. 2013 14:27

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (11 positiefen1 negatief

< 1 2 >