vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Autoservice van Duren - Arnhem

9 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ondanks drukte zeer goed geholpen.
Geplaatst door op 28 mei 2021 17:54
1 van de 2
Auto gekocht bij van Duren, en vanaf het begin problemen met het gas.
Was nog goed toen we de auto verkochten. Na een hoop getouwtrek en toezeggen dat het op hun kosten opgelost zou worden, bij de gasboer geweest, en dan opeens onduidelijk doen of hij de rekening wil betalen, terwijl dat duidelijk was toegezegd. De auto had voor dat geld gewoon probleemloos afgeleverd moeten worden. En elke keer als ik weer over dat gas begin wordt ik letterlijk uitgekafferd.

Vervolgens schade gehad reparatie van ruim 1700 euro. Auto 3 weken kwijt, maar geenbleenauto om naar mijn werk te gaan. Alle auto's waren uitgeleend. Maar terwijl ik daar stond , werd er telefonisch een auto uitgeleend voor een reparatie en bijgeschreven in de agenda.
Dan nog de kilometerstand die niet klopt volgens het RDW. Volgens van Duren heeft de vorige eigenaar een typefout gemaakt, ja ja, maar naar meerdere verzoeken dit op te lossen en toezeggen daarop doen ze gewoon niks om dit op te lossen waardoor ik straks een probleem heb met het verkopen.
Vandaag nog geweest en letterlijk uitgekafferd omdat ze 3 dagen geleden een busje valve care ax34 euro hebben vervangen waar je normaal minimaal 6000 kilometer mee kan doen maar nu al leeg was. Nee, ligt aan de gasinstallatie dus wat kom je hier doen. Ik ben uitgepraat met jou, terwijl de hele voorkant en onderkant rondom de fleshouder zeiknat is van de gelekte vloeistof. Gewoon niet goed erin gedraaid waarschijnlijk, volgens de gasboer, die ook vroeg of het er rondom nat was. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik laat me niet langer als een hond behandelen en heb grote spijt dat ik ooit hier die auto heb gekocht. Nog veels te veel voor betaald ook achteraf gezien.
Geplaatst door op 2 okt. 2019 16:07
2 van de 2
Ik ben nu al een aantal jaar klant bij Rolf en Astrid.
Bij mij is nog nooit een reparatie gedaan die niet was besproken. Koen is altijd even klantvriendelijk en duidelijk.
Ze zijn niet te beroerd om je uit de brand te helpen!!
Geplaatst door op 27 jul. 2019 17:50
2 van de 2
Wat een top overleg over de reparatie die gedaan moet worden! Alles vooraf duidelijk besproken over de prijs en noodzaak van de reparatie! Ik kom zeker terug!!
Geplaatst door op 15 mrt. 2019 18:01
2 van de 2
Ik ben sinds een paar jaar klant bij van Duren.
Elke keer als ik bij ze kom met problemen helpen ze daar waar ze kunnen... Als de reparatie niet meteen gedaan kan worden door de drukte, hebben ze vervangend vervoer!! Helemaal top!!!
Geplaatst door op 24 jan. 2019 23:52
2 van de 2
Ik kom hier zeker terug.
Een garage waar ik op kan vertrouwen.
Duidelijke uitleg en bij de reparatie is er een duidelijke prijsafspraak gemaakt en kom ik niet voor verrassingen te staan!
Geplaatst door op 31 okt. 2018 12:36
2 van de 2
Duidelijk Gesprek wat er gedaan moet worden
Top Advies, Klantvriendelijk, telefonische toelichting wat de kosten zijn, overleg wat de Klant wil
gast vrijheid, nieuw materiaal, aandacht voor de klant, advies wat de volgende keer moet gebeuren,

teveel om op te noemen , Kijk en je bent verkocht
Geplaatst door op 11 okt. 2018 19:23
2 van de 2
Ik ben hier bij toeval naartoe gebracht door de ANWB toen ik met pech kwam te staan. Mijn auto was ook aan de apk toe. Van Duren heeft de grote reparatie pas gedaan nadat hij heeft gekeken of de auto nog goed door de apk kwam! Dat noem ik SERVICE!!!
Geplaatst door op 19 aug. 2017 10:16
1 van de 2
Mijn koppakking en distributieriem zijn hier vervangen. 8 maanden later kwam ik er achter dat ze de boegies hadden gekit, de boel verkeerd was gemonteerd, alles onder de olie stond en ik daardoor mijn motor naar de haaien had gereden. Toen gaven ze natuurlijk niet thuis.
Geplaatst door op 19 sep. 2015 8:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (7 positiefen2 negatief