vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Dit keer kwam ik voor mijn bandenwissel, van zomer naar winterbanden. Dit was binnen 20 minuutjes geregeld incl een lekker kop koffie2x. Goede service en gezellig en vriendelijke mensen.
Geplaatst door op 16 dec. 2019 21:02
2 van de 2
Het zag er droevig uit met mijn 18 jaar oude Volvo XC70, nadat de rechter voorzijde was gepakt door een onoplettende heer met een vergelijkbare auto. Economisch Total Loss riep iedereen in koor .... ik was teneergeslagen, vond het jammer, totdat Ruud en Brigitte de Goede - de foto's bestudeerd hebbend - vroegen "...en als we nou eens een paar gebruikte onderdelen voor deze auto gebruiken, bezwaar? Zo'n koplampunit heb ik hier al, aan die bumper kan ik ook komen en het scherm deuken wij gewoon uit en laten dat spuiten bij een bevriende ondernemer. Een nieuw scherm is niet nodig ...".

Muziek in mijn oren, Ruud is met de bergingsauto naar Den Haag gekomen, pikte mijn XC op en een week later kreeg ik een telefoontje 'Hij is klaar!", "wanneer je met de trein naar Nieuw-Vennep komt, pikken wij je wel even op bij het station".

Ik ben blij dat mijn oude XC een nieuw 'leven' heeft gekregen, de schadebegroting en de -nota (!) was ongeveer de helft van wat de reguliere Volvo-dealer mij voorrekende, de verzekeraar van de tegenpartij kwam na de expertise zodoende niet tot een total loss verklaring. Én ik ben onder de indruk van het plaatwerk; mooi handwerk.

Ruud en Brigitte zijn mij aangeraden door een vriend, die al 15 jaar zaken met hen doet. Een gouden greep en ik ben de volgende om hen aan te bevelen. Leuke, vakkundige mensen. Bedankt!
Geplaatst door op 2 apr. 2019 9:28
2 van de 2
Komen hier al ruim 10 jaar tot volle tevredenheid met onze 3 auto's
Geplaatst door op 29 mrt. 2019 9:28

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (3 positiefen0 negatief