vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Auto-Cleo - HAARLEM

18 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik koop altijd een auto bij autocleo in al die jaren als klant bij cleo heb ik er zeker 15 auto van hem ge kocht de 1 beter dan de ander . Mijn ervaring is dan ook goed net als de service en de koffie gaat altijd klaar ,vriendelijkheid staat er hoog in het vaandel en met problemen kan je altijd bij cleo terecht ik geef hem een 10
Geplaatst door op 11 jul. 2019 14:33
2 van de 2
bij auto cleo super vriendelijk en gastvrij ontvangen na een goede proefrit gereden te hebben heeft meneer cleo ons alles netjes uitgelegd en ons deze mooie Volvo verkocht EEN TOP ADRES COMPLIMENTEN !
Geplaatst door op 30 jun. 2018 14:13
2 van de 2
Opel Zafira gekocht van € 1250,=, 1 probleem na aankoop met de bak. Maar alles vergoed! Nette service! Bereid om in de avond de auto te bezoeken.
Geplaatst door op 27 feb. 2018 16:31
1 van de 2
Waarde lose mensen je koopt een auto bij hun en zal gebracht
worden bel je 2 dagen later hebben ze hem aan een ander verkocht
Geplaatst door op 20 jan. 2016 16:32
2 van de 2
Vanaf het begin altijd vriendelijk behandeld door Cleo! Heb inmiddels mijn tweede auto gekocht bij Cleo en zal zeker mijn volgende auto ook bij Cleo kopen. Je kan altijd met je vragen terecht bij Auto Cleo en krijgt altijd vriendelijk koffie aangeboden!

Ik raad Cleo zeker aan, ook bij mijn vriendenkring en famillie

Cleo bedankt!
Geplaatst door op 31 jul. 2015 14:39
2 van de 2
Bij Auto Cleo binnen gestapt voor een goedkope 2e auto. Ben daar meteen klantvriendelijk geholpen op een manier waar menig grote dealer een voorbeeld aan mag nemen. Voor een nette prijs een mooie Peugeot gekocht. Kom er zeker terug als ik ooit weer een auto zoek.
Geplaatst door op 9 jun. 2015 19:00
2 van de 2
Ik vind auto-cleo een goed bedrijf met een zeer goede service. Ik kan altijd binnen lopen met mijn vragen en opmerkingen. Je krijgt een kop koffie, dus een sociaal en service gericht erkend bedrijf. Ik heb mijn auto's altijd met veel vertrouwen gekocht. En ik blijf zeker bij auto-cleo mijn auto's kopen.
Geplaatst door op 21 mei 2015 20:11
Reactie van autobedrijf: bedankt en u bent altijd welkom
2 van de 2
Top bedrijf.
Goede ervaring na aanschaf auto.
Geplaatst door op 9 apr. 2015 20:27
Reactie van autobedrijf: Bedankt en u bent altijd welkom
1 van de 2
Nooit maar dan ook.nooit een auto hier kopen oplichter eerste klas deze man snapt echt niks maar dan ook niks ban een autobefrijf runnen verkoopt auto,s waarvan hijzelf nogeens weet in welke staat ze zijn wat iedereen aangeeft klopt deze man verkoop idd de auto terwijl je een afspraak maakt om te komen.kijken of verkoopt hem terwijl je op die auto staat te wachten schandalig bedrijf en vooral meneer cleo
Geplaatst door op 23 feb. 2015 17:46
Reactie van autobedrijf: ik zeg altijd eerlijk dat ik van sommige auto 's de staat niet weet,als ze net binnengekomen zijn, wel zeg ik altijd dat u mag proefrijden,monteur meenemen,onder de kap kijken ,voor keuren enz. Er staat duidelijk in de advertentie,bel voor u komt. Als mensen op de bonnefooi langs komen,dan kan de auto gereserveerd zijn voor een ander die gebeld heeft.
1 van de 2
De autohandelaar Cleo is een grote leugenaar. Verkocht een auto aan ons terwijl hij wist op voorhand dat de injectoren stuk waren, lampje bleef branden. Koppelingsplaat was ook versleten. Ik gaf hem nog aan dat ik van ver kom en dat ik een goede grote auto nodig had voor mijn kinderen maar daar schijnt hij schijt aan te hebben. Hij zou mij daarin tegemoet komen maar heeft zich hierin verzuimd. Hij zegt eerlijk te handelen maar zijn adem is zelfs een leugen. Walgelijk. Ik vertrouw deze man voor geen cent. ik heb uiteindelijk binnen 2 maanden de auto weg moeten doen. Ik zou absoluut geen auto bij hem kopen. Het enige wat hij goed kan verkopen is gebakken lucht.
Geplaatst door op 24 dec. 2014 13:01

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (12 positiefen6 negatief

< 1 2 >