vergelijk, kies en maak een afspraak

24 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Voor garantie met een irritante piep onder het rijden teruggegaan
Hebben een klodder bronvermelding op de remklauw gesmeerd en beweren piep is weg
Bij een ander garage hebben ze de handrem kabbel achter de achterwielnaaf los gehaald
Beun de haas levert beter werk af.
Geplaatst door op 14 jun. 2022 10:27
2 van de 2
De occasions zijn bij garage Broekhof zijn prima en dat geldt ook voor de dienstverlening! Zeker een aanrader.
Geplaatst door op 9 jan. 2022 14:25
2 van de 2
Prima geholpen door Paul met aankoop van auto, voor ons eerste keer bij Auto Broekhof en geen spijt van gehad.
Geplaatst door op 17 aug. 2021 14:59
2 van de 2
Tweede keer dat ik een auto heb gekocht bij Broekhof. Wederom zeer tevreden. Kreeg nog een nieuwe apk cadeau erbij waarvoor ik mijn auto 2 maanden na aankoop nog langs mocht brengen, KOSTELOOS. Als dat geen service en garantie is dan weet ik 't ook niet meer.
Ik vind 't contact zeer prettig en word altijd kundig geholpen voor nette prijzen.
Ik heb nu mijn tweede auto gekocht bij Broekhof en breng al jaren mijn auto daar voor iedere apk keuring.
Zeer tevreden!!
Geplaatst door op 28 jul. 2021 12:22
1 van de 2
Leuk autotje gekocht..leuk prijsje..maar naar 3 weken veel prijzige klachten..
Niet voor rede vatbaar..slechte communicatie en zeer kortaf..
Geplaatst door op 30 jun. 2021 16:44
1 van de 2
Autobedrijf Broekhof staat bekend om oplichting, klantontvriendelijk en snauwen je alleen maar af. Je krijgt er geen speld tussen bij Paul Broekhof. Deze Auto's zijn zeker NIET APK waardig, en de garantie krijg al helemaal niet! Want als er wat kapot is willen ze je nergens bij helpen.
Geplaatst door op 29 jun. 2021 16:29
2 van de 2
Grote oplichters zijn het!! Meer wil ik er niet meer over zeggen.
Geplaatst door op 29 jun. 2021 16:22
1 van de 2
Ik heb half januari een volkswagen lupo gekocht voor 1250 euro. Ik kreeg er zelf een bos bloemen bij. Ik heb keihard moeten sparen voor deze auto en binnen 5 maanden met 2000 km ermee gereden te hebben, kom ik er achter dat mijn stuurhuis kapot is. Ben al 3 weken met hun bezig om een oplossing te zoeken, maar ik word alleen maar afgesnauwd, en zij willen mij nergens in tegemoet komen. Ze verwachten zelfs dat ik de reparatie kosten van maximaal 600 euro uit me eigen zak ga betalen. Ook ben ik op dit moment 4.5 maand zwanger, en zij verwachten van mij dat ik met deze KAPOTTE auto van Utrecht naar Haarlem kom rijden, wat dus levensgevaarlijk is! Paul zei dat die normaliter auto's verkoopt van minimaal 7000 euro, en deze dus 1250 euro was, en er op dit moment alleen maar gezeik mee heeft. En hij laat mij hiervoor dus opdraaien, en wilt me nergens in tegemoet komen. Ik laat het hier niet bij zitten en heb het er zelf voor over om een gerechtprocedure op te starten, want volgens de DAS Rechtsbijstand en de Rechtswinkel in Utrecht sta ik mij Recht om de auto die binnen 6 maanden kapot is, om deze kosteloos te laten repareren.

dus mensen KOOP BIJ HUN NOOIT EEN AUTO, WANT JE WORD AAN JE LOT OVERGELATEN EN ZIJ KOMEN JE NERGENS IN TEGEMOET! Slechtste autobedrijf OOIT!!!!
Geplaatst door op 29 jun. 2021 16:03
2 van de 2
Drie maanden geleden een auto gekocht bij Broekhof. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en vrij snelle afhandeling. Een maand geleden achteraf nog een schadeherstel laten uitvoeren. Hij had gelijk een kleine autocheck gedaan. Erg tevreden over!
Geplaatst door op 10 nov. 2019 10:07
2 van de 2
onlangs een auto gekocht, prima prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking mat andere auto bedrijven. Prima service, en uitstekend behandeld. Kom hier zeker terug
Geplaatst door op 29 sep. 2019 15:00

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 24 reviews
. (17 positiefen7 negatief

< 1 2 3 >